Fleet Awards » Aktuality » FLEET se těší na spolupráci v roce 2011

FLEET se těší na spolupráci v roce 2011

dd28_2094_pf2011

 Letošní rok pomalu dopisuje svou poslední kapitolu a také v redakci magazínu FLEET firemní automobily píšeme pomalu ale jistě jedny z posledních zpráv letošního roku. Zároveň se však intenzivně připravujeme na rok 2011

 

Letošní rok pomalu dopisuje svou poslední kapitolu a také v redakci magazínu FLEET firemní automobily píšeme pomalu ale jistě jedny z posledních zpráv letošního roku. Zároveň se však intenzivně připravujeme na rok 2011, který přivítáme již za devět dní. Jaký bude program našeho vydavatelství, který jsme v předchozích měsících pro rok 2011 připravovali?

 

Novinky časopisu FLEET

Opět můžete očekávat šest standardních plus jedno speciální vydání časopisu v inovované grafické podobě, pozměněném vnitřním členění a především s jednou velkou obsahovou novinkou. Již delší dobu vnímáme při rozhovorech s manažery firem, že doprava v rámci firemních aktivit nezahrnuje zdaleka jen automobily. Trendem je dnes komplexní přístup k firemní mobilitě, která sahá od malých skútrů až třeba po železniční či leteckou dopravu. Tento moderní pohled na uspokojování potřeb firem v oblasti dopravy bude plně odrážet náplň nové integrální části magazínu FLEET. Blíže vám ji představíme na našich webových stránkách v lednu.

 

Fleet Awards a Dny s Fleetem

Naše vydavatelství má ovšem mnohem širší záběr než pouze vydávání magazínu FLEET firemní automobily. Dobře víme, že v oblasti fleet managementu je velmi důležitá vzájemná komunikace, osobní kontakty a možnost získávat nové poznatky „na vlastní kůži“. Proto ani v roce 2011 nepoleví naše aktivity v oblasti fleetových akcí. Opět můžete očekávat vyhlášení prestižní ankety Fleet Awards, která bude mít i v roce 2011 jako hlavního partnera leasingovou společnost ALD Automotive. Anketa bude vyhlášena již tradičně v březnu a opět se bude jednat o kontinuální proces, který naše spolupracovníky a redakci vytíží až do října, kdy proběhne slavnostní předání cen vítězům na slavnostním galavečeru. Základní schéma ankety zůstane věrné předchozím ročníkům, přesto se objeví také inovace, které v nejbližší době podrobněji představíme. Již tradičně tedy zorganizujeme pro stočlennou porotu dva testovací dny, opět jako součást další z našich aktivit, kterou je Den s Fleetem. V roce 2011 proběhnou tradiční setkání manažerů na jaře v Lednickém hotelu My Hotel, na podzim se po loňském úspěchu vrátíme do Golf & Spa Resortu Kunětická Hora. V obou případech se jedná o atraktivní a reprezentativní prostory, které jistě přispějí ke zdaru obou akcí.

 

Novinky na internetu

Velké změny připravujeme v oblasti „sítě sítí“ tedy internetu. Zásadních změn se dočká jak redakční, tak eventová webová prezentace. Připravujeme řadu nástrojů, které pomohou jak v oblasti logistiky našich akcí, tak hodnocení anket. V redakční části se zaměřujeme na změny směřující k ještě lepší informovanosti našich čtenářů, změny budou samozřejmě reflektovat také výše uvedené zavedení zcela nové sekce časopisu zaměřené na komplexní firemní mobilitu.

 

Tak, to by snad jako závdavek pro rok 2011 mohlo stačit... Nevylučujeme ani další inovace a překvapení v průběhu roku 2011, na výše uvedené se však již nyní můžete spolehnout. Pokud budete mít zájem o účast na některé z našich akcí, můžete si již dnes blokovat daný termín ve svém kalendáři. Dobře víme, že současná chvatná doba nepřeje „ad hoc“ aktivitám, což je jeden z důvodů, proč své akce pečlivě připravujeme a plánujeme s dostatečným předstihem. Takže nezapomeňte: 11. května 2011 v Lednici a 15. září 2011 v Kunětické Hoře! Především ale dovolte, abychom vám popřáli krásné a šťastné vánoční svátky, veselého Silvestra bez nutnosti burcovat vozový park místního hasičského sboru, šťastné vykročení do roku 2011 a v něm pak mnoho úspěchů a doufejme, že také přínosnou spolupráci s námi.

PF 2011
 

 
 
 

Hlavní mediální partneři

Mediální partneři