Fleet Awards » Aktuality » Fleetové ceny v roce 2016

Fleetové ceny v roce 2016

most

Jen dva měsíce po skončení ALD Automotive Fleet Awards a Hankok firemní auto roku 2015 je již kompletně naplánován ročník 2016. Obě ankety navazují na své nejlepší tradice. Anketa Hankook Firemní auto roku 2016 se letos bude spoléhat na tři hlavní testovací dny, které proběhnou 21. dubna v Brně na Masarykově okruhu, 26. května na Autodromu Most a 6. října v Kuřimi v Golf & Spa centru Kunětická hora.

 

Tyto akce doplňují také dvě specializovaná tematická setkání. První z nich, Den TCO, proběhne 23. června v Golf Resortu Olomouc, druhý, pod názvem Technologický den bude na programu 8. září v Laserovém Centru Eli Beamlines v Dolních Břežanech. Také na těchto tematických dnech bude možno nominovaná auta testovat, i když v omezenějším množství než na klasických testovacích dnech. Porotci budou mít možnost si svou účast rozmyslet podle informací o skladbě testovacích vozidel, které budou organizátoři zveřejňovat v průběhu příprav na stránkách www.fleetawards.cz.

 

V anketě ALD Automotive Fleet Awards nedochází pro rok 2016 k žádným změnám. Opět bude vyhlášeno šest produktových kategorií a opět budeme hledat dva fleet manažery roku. Výsledky budou vyhlášeny v rámci Fleet Festivalu Praha 20. října v Top Hotelu Praha.   

 
 
 

Hlavní mediální partneři

Mediální partneři