Fleet Awards » Aktuality » Pět testovacích dní v roce 2015!

Pět testovacích dní v roce 2015!

2014-podzim

Anketa Firemní auto roku se stala během sedmi let své dosavadní historie ve fleetovém odvětví pojmem díky své unikátní koncepci, která je postavena na vytvoření stočlenné manažerské poroty, pro kterou byly až doposud každoročně organizovány dva testovací dny, na kterých si porotci mohli vyzkoušet všechny nominované automobily. S rokem 2015 nastává změna: testovacích dní bude pět!

 

Namísto tradičních dvou akcí, dosud pořádaných v květnovém a zářijové termínu, nabídne Fleet v roce 2015 hned pět testovacích dnů, které umožní porotcům lépe si vybrat termín, který jim bude vyhovovat. I nadále samozřejmě platí pro porotce možnost účastnit se více, třeba i všech testovacích dnů. „Naše úsilí směřovalo po celých sedm ročníků ke zkvalitňování obsazení stočlenné manažerské poroty, aby v ní byli zastoupeni především decisionmakeři, tedy zástupci vyššího či vrcholového managementu firem. Jejich problémem je nicméně čas. Mnohokrát byl za strany námi osloveného manažera zájem o členství v porotě, vše ale narazilo na to, že mu ani jeden ze dvou termínů nevyhovoval. Tito lidé jsou velmi vytíženi, proto jim chceme dát možnost vybírat z více termínů,“ říká Richard Plos, šéfredaktor magazínu FLEET firemní automobily.     

 

V roce 2015 se tedy testovací dny odehrají na celkem pěti místech a v pěti termínech. „Místa jsme vybírali s ohledem na koncentraci průmyslové a obchodní činnosti. A také na originalitu a tematické propojení. S výjimkou resortu Kunětická hora jsou všechny konkrétní hostitelské objekty nové. Chceme představit tematiku fleet managementu přímo na půdě či v přímém sousedství konkrétních firem a zdůraznit specifika provozu aut ve firmách,“ dodává Richard Plos s tím, že na všech testovacích dnech budou samozřejmě připraveny testovací trasy určené k vyzkoušení nominovaných automobilů. V rámci akce konané v dobře známém prostředí Golf&Spa resortu Kunětická hora bude navíc pro členy manažerské poroty uspořádán také golfový turnaj Fleet on Green, kterého se vedle samotných porotců zúčastní také zástupci automobilek či dodavatelů produktů a služeb pro správu fleetu.

 datum   město  místo
  23. 4.   PLZEŇ  Techmania Science Center
  21. 5.  MOST  Autodrom Most
  18. 6.   OSTRAVA  Hala Gong, Dolní Vítkovice
  10. 9.  PARDUBICE  Golf&Spa Resort Kunětická hora
  1. 10.  STARÉ MĚSTO  Kongresové centrum REC Group

 

 
 
 

Hlavní mediální partneři

Mediální partneři