Fleet Awards » Aktuality » Prvních devatenáct nominací do ankety Hankook Firemní auto roku 2015

Prvních devatenáct nominací do ankety Hankook Firemní auto roku 2015

2014-jaro

Dnes byla oficiálně zahájena anketa ALD Automotive Fleet Awards 2015 včetně její samostatné části, kterou je Hankook Firemní auto roku 2015. Počínaje dnešním dnem může široká veřejnost nominovat produkty a služby na stránkách www.fleetawards.cz, zastoupení automobilových značek našeho trhu zase mohou nominovat do celkem devíti kategorií.

 

Již dnes je nominováno devatenáct vozů, neboť s nominací si pospíšily značky Citroën, Mercedes-Benz, Peugeot a Škoda. Porotci se tak mohou těšit například na novou DS 5 od Citroënu, na novinku Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, na modernizovaný Peugeot 508 SW a chybět nebude ani zcela nová Škoda Superb. „Očekáváme, že i letos se bude počet nominací pohybovat okolo šesti desítek vozidel, což je úctyhodná konkurence a výzva pro manažery, kteří budou auta hodnotit. V letošním roce jsme pro ně navíc připravili výrazně zjednodušené hodnoticí schéma, které jim umožní více se věnovat autům a méně papírovat,“ říká k právě zahájené anketě Hankook Firemní auto roku 2015 šéfredaktor magazínu FLEET firemní automobily Richard Plos.

Automobilky mohou své nominace zasílat až do posledního březnového dne, uzávěrka nominací do ankety ALD Automotive Fleet Awards je až 30. září.  

 
 
 

Hlavní mediální partneři

Mediální partneři