Fleet Awards » Aktuality » Spuštěno internetové hlasování pro Firemní auto roku 2017

Spuštěno internetové hlasování pro Firemní auto roku 2017

Anketa Firemní auto roku vstoupila v červnu do své další fáze. Po dvou testovacích dnech v Brně a Mostě, kdy si nominované automobily mohli vyzkoušet porotci, se nyní může prostřednictvím internetového hlasování do ankety zapojit také širší veřejnost.

 

Na stránkách www.firemniautoroku.cz je k dispozici přehled automobilů se základními technickými údaji a bodovací aplikací. Hlasující v každé ze tří kategorií (Referentské, Manažerské a Lehké užitkové vozy) přiděluje deset bodů podle svého uvážení.

Internetová část ankety reprezentuje ve Firemním autu roku „Vox populi“, tedy hlas lidu, v tomto případě lidu motoristického a fleetového. Ceny jsou vyhlašovány samostatně, veřejné hlasování není nijak propojeno s hodnocením stovky manažerů z firem s vozovými parky a podnikateli, kteří volí v devíti kategoriích, i když vybírají ze stejné palety nominovaných vozidel, jako veřejnost. Pro porotu je totiž každá ze tří základních kategorií rozdělena ještě na tři subkategorie, které odpovídají běžným zvyklostem při pořizování firemních vozidel.  

Přidejte také svůj hlas na  www.firemniautoroku.cz !

 

 
 
 

Hlavní mediální partneři

Mediální partneři